Την τελευταία του πνοή άφησε ένα 3χρονο παιδί το μεσημέρι της Τρίτης (08/04) στα Σπάτα, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ.
Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης (8/4), στην οδό Δημάρχου Μπέκα. Ένα Ι.Χ. που οδηγούσε 58χρονος άνδρας, με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Σπάτων, παρέσυρε το παιδί, το οποίο προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το δρόμο, σε σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση πεζών.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αγοράκι ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας του και βγήκε στο οδόστρωμα, από αφύλακτη διάβαση, όπου χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο.
Συνελήφθη ο 58χρονος για το τροχαίο στα Σπάτα
Ο οδηγός μετέφερε το παιδί στο Κέντρο Υγείας Σπάτων, όμως ήταν ήδη αργά, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Ο 58χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ.
Η σορός του παιδιού πρόκειται να υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή, ενώ η προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2ο Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής.
πηγή http://indicator.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.