Φλόριντα: Δασκάλα Γλώσσας έκανε στοματικό έρωτα σε μαθητή της ακόμα και μέσα στο σχολείο

1 Min Read

Η 30χρονη συνελήφθη και κρατείται, αφού ο 17χρονος μαθητής της ομολόγησε πως είχαν σεξουαλικές επαφές ακόμα και μέσα στην τάξη επί δύο χρόνια

Μια 30χρονη που δίδασκε την «Τέχνη της Γλώσσας» σε σχολείο της Φλόριντα στις ΗΠΑ συνελήφθη με την κατηγορία ότι έκανε στοματικό έρωτα σε μαθητή της, με τον οποίο διατηρούσε σεξουαλική σχέση επί τουλάχιστον δύο χρόνια!

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Οι δυο τους, όπως ομολόγησε ο 17χρονος, είχαν βρεθεί σεξουαλικά τόσο στο σπίτι της γυναίκας, όσο και στο δικό του, αλλά και στο αυτοκίνητο της δασκάλας. Μάλιστα, σύμφωνα με την μαρτυρία του παιδιού, πολλές φορές είχαν κάνει σεξ μέσα σε σχολική αίθουσα.

Η 30χρονη Βαλέρια Κοσταντόνι ήταν επικεφαλής του τμήματος της «Τέχνης της Γλώσσας», όπως ονομάζει το σχολείο τα μαθήματα αγγλικών και δεν κατηγορείται για βιασμό, αλλά μόνο για αποπλάνηση ανηλίκου, καθώς όπως είπε ο μαθητής, το σεξ ήταν συναινετικό.
Η γυναίκα συνελήφθη και κρατείται με εγγύηση 15.000 δολαρίων, μέχρι να γίνει η δίκη της.

πηγή protothema

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *