Την περίπτωση του Σίλβα Κλέιτον φέρεται να εξετάζουν στη Λάρισα, σε ένα φλερτ που έχει και παρελθόν.
Η σχέση του Κλέιτον με τη ΑΕΛ είναι δεδομένα πολύ ισχυρή και δεν αποκλείεται ο Βραζιλιάνος άσος να επιστρέψει το φετινή καλοκαίρι στη θεσσαλική ομάδα.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Sportday, πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Κλέιτον με τον ιδιοκτήτη των «βυσσινί» Αλέξη Κούγια και δεν αποκλείεται αντικείμενο της κουβέντας να ήταν το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.
Εξάλλου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ τρέφει μεγάλη εκτίμηση για την ποιότητά του, καθώς τα δύο τελευταία καλοκαίρια του έχει καταθέσει ισάριθμες προτάσεις. Ο 34χρονος Κλέιτον μέτρησε φέτος με τη φανέλα της Ομόνοιας σε 37 εμφανίσεις 9 γκολ και 7 ασίστ.
sdna.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.