Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπολόνια φαίνεται πως παραμένει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος είναι ένας από τους τρεις δεξιούς μπακ που έχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του Ολυμπιακού.
Οι Ιταλοί φέρονται να επικοινώνησαν με τους Πειραιώτες για τον Νορβηγό μπακ-χαφ και η απάντηση που έλαβαν πως η «δουλειά» μπορεί να γίνει έναντι του ποσού των 5 εκατ. ευρώ.
Ωστόσο, στο προσκήνιο παραμένει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Λιμάνι ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπολόνια και φαίνεται πως δεν θα έλεγε «όχι» στην επιστροφή του στην Ελλάδα.
Το μόνο σίγουρο είναι πως παρά τα 33 του χρόνια ο αρχηγός της Εθνικής μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο δεξί άκρο αλλά και ως στόπερ, ενώ μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν στην ομάδα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.