Την επιστροφή του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου από την Λαμία εξετάζουν στην ΑΕΚ με παράλληλη παραχώρηση ποδοσφαιριστή στον σύλλογο της Φθιώτιδας.
Ο 26χρονος δεξιός μπακ πραγματοποιεί γεμάτη σεζόν με 29 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αποτελώντας βασική μονάδα στα πλάνα του Μπάμπη Τεννέ.
Με αφορμή το πρόσφατο φιλικό μεταξύ της Λαμίας και ΑΕΚ συζητήθηκε το ενδεχόμενο λήξης του δανεισμού και επιστροφής του Βασιλαντωνόπουλο, με τον Χιμένεθ να είναι αυτός που θα λάβει την τελική απόφαση, σκεπτόμενος και την ικανότητά του να αγωνιστεί ως κεντρικός μέσος.
Πάντως, αντί του Αιγιώτη αμυντικού πιθανώς να δοθεί στους «νεοφώτιστους» έτερος παίκτης δίκην ανταλλάγματος, με τα ονόματα των Μεληκιώτη, Μπάμπη να «παίζουν» δυνατά.
Πηγή: sdna.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.