Για «λιτότητα» στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρας στη φετινή ΔΕΘ προϊδεάζει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, με δηλώσεις του στο Πρακτορείο FM.
«Κάποια στιγμή, αυτή η συζήτηση για το τι θα εξαγγείλει και τι θα δώσει ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη είχε αρχίσει να ενοχλεί τους Θεσσαλονικείς γιατί μας περνούσαν για ιθαγενείς και μας έφερναν χάντρες και καθρεφτάκια μιας και πολλές φορές είχαμε γίνει μάρτυρες εξαγγελιών που ποτέ δεν είχαν υλοποιηθεί για την πόλη μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φάμελλος, επισημαίνοντας πως «ο πρωθυπουργός, τη φετινή χρονιά, έχει κάτι διαφορετικό να πει στη Θεσσαλονίκη. Έχει την ευκαιρία να κάνει απολογισμό, κάτι που δεν έκανε ποτέ κανείς έως τώρα».
«Ειδικότερα για τη Θεσσαλονίκη, όπου στο παρελθόν είχαν καταντήσει “ανέκδοτα” ζητήματα όπως το μετρό, οι σήραγγες των Τεμπών και ο ΟΑΣΘ, ο πρωθυπουργός έχει τη δυνατότητα να πει φέτος πως αυτή τη φορά όλα προχωράνε σωστά» δήλωσε ο υπουργός.
Για τον ΟΑΣΘ, με αφορμή και τις επαφές που θα έχει με τη νέα διοίκηση, ο κ. Φάμελλος είπε -μεταξύ άλλων- πως αυτό που θέλει η κυβέρνηση είναι «να έχουμε όλα τα λεωφορεία στους δρόμους, αυτά τα λεωφορεία να έχουν καλύτερη περιβαλλοντική συμπεριφορά και να παρέχονται καλύτερες υπηρεσίες με χαμηλότερο κόστος».
Πηγή: skai.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.