“Ο Ιανός χτύπησε τη Φθιώτιδα και συνεχίζεται σε Βοιωτία και πιθανώς Εύβοια. Λιανοκλάδι, Καστρί, Λουτρά Υπάτης και άλλες περιοχές έχουν δεχτεί πολύ μεγάλη βροχόπτωση. Οι δυνάμεις μας είναι όλες έξω και μαζί με τους Δήμους υποστηρίζουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Επειδή το φαινόμενο συνεχίζεται, προσέχουμε πολύ:
– Αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις.
– Για κανένα λόγο δε διασχίζουμε ρέματα.
– Όπου έχουμε κίνδυνο πλημμυρικών φαινομένων σε οικισμούς, μεταφερόμαστε εγκαίρως στους άνω ορόφους.
– Όπου έχουμε ευπαθείς ομάδες, κατάκοιτους, ηλικιωμένους κλπ, καλούμε εγκαίρως τις τοπικές αρχές (Κοινότητα – Δήμο – Περιφέρεια) να μεριμνήσουν για την απομάκρυνσή τους”, αναφέρει σε ανάρτηση του ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.