Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλουν οι πολίτες που έχουν αποφασίσει να επισκεφθούν τα χωριά τους οδικώς την εορταστική περίοδο, αφού οι μετακινήσεις με ΙΧ αποδεικνύονται ιδιαίτερα «τσουχτερές», λόγω και του κόστους των καυσίμων, αλλά και των διοδίων.
Παραδείγματα:
Για μία 4μελή οικογένεια
ΑΘΗΝΑ – ΞΑΝΘΗ
Διόδια: 74 €
Κόστος καυσίμου – βενζίνη (2.05 €/ lt): 216 €
Σύνολο: 290 €
Για μία 4μελή οικογένεια
ΑΘΗΝΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Διόδια: 76 €
Κόστος καυσίμου (βενζίνη): 128 €
Σύνολο: 204 €
Για μία 4μελή οικογένεια
ΑΘΗΝΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Διόδια: 28 €
Κόστος καυσίμου (βενζίνη): 74 €
Σύνολο: 102 €

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.