Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το -25, πάλεψε μέχρι το τέλος κόντρα στην ΤΣΣΚΑ αλλά λύγισε, γνωρίζοντας την ήττα με 75-74 στο ΣΕΦ για την 26η αγωνιστική της Euroleague.
Η αποψινή ήττα των Ερυθρολεύκων ήταν η έκτη σερί στη φετινή διοργάνωση, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να ισοφαρίζει το χειρότερο αρνητικό σερί της ιστορίας της.
Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός μέτρησε έξι διαδοχικές ήττες στη Euroleague ήταν τη σεζόν 200-2005, δηλαδή πριν από 16 χρόνια. Έτσι την επόμενη εβδομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να κερδίσουν την Μπασκόνια στην Ισπανία για να αποφύγουν το αρνητικό ρεκόρ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.