Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας
«Η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα θα μιλήσει για εγκληματική ενέργεια σε ότι αφορά τον θάνατο της Μαλένας» στην υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.
Την παραπάνω είδηση μετέφερε σήμερα Τετάρτη η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τους δημοσιογράφους να αναφέρουν πως «το ζήτημα είναι ότι έχει βρεθεί κάτι σημαντικό και έτσι η κ. Τσάκωνα θα μιλήσει πρώτη, στο τέλος αυτής της εβδομάδας ή στην αρχή της επόμενης εβδομάδας», με την Κέλλυ Χεινοπώρου να αποσαφηνίζει πως «ακόμη δεν γνωρίζουμε εάν έχει βρεθεί κάποια ουσία ή άλλο εύρημα».
Τρεις συμπληρωματικές διώξεις για την Πισπιρίγκου
Όπως επισημάνθηκε, η κ. Τσάκωνα είχε κάνει τοξικολογικές εξετάσεις όταν πέθανε η Μαλένα, αλλά τώρα έγιναν άλλες εξετάσεις, σε πιο σύγχρονα μηχανήματα και πλέον στην νέα κατάθεση στους αστυνομικούς η ιατροδικαστής αναμένεται να αναφερθεί σε άλλη αιτία θανάτου από εκείνη στην αρχική ιατροδικαστική έκθεση που είχε συντάξει.
Ο Γιώργος Λιάγκας επανέλαβε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, με την ολοκλήρωση των νέων εξετάσεων για τα αίτια θανάτου των τριών κοριτσιών, θα υπάρξουν «τρεις συμπληρωματικές διώξεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου για την απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας τον Απρίλιο του 2021 και οι άλλες δύο διώξεις θα αφορούν τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών. Οι άλλες τρεις από τις συνολικά έξι νέες διώξεις θα αφορούν άλλα πρόσωπα».
in.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.