Στη σύλληψη δύο ανδρών, που εξαπατούσαν οδηγούς και πάρκαραν τα οχήματά τους σε δημόσιους χώρους, προχώρησαν αστυνομικοί το βράδυ του Σαββάτου, στην Κηφισιά.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από έρευνα συνελήφθη ένας 42χρονος, ο οποίος είχε τον ρόλο παρκαδόρου, κατηγορούμενος για αυθαίρετη κατάληψη δημόσιου χώρου παρέχοντας υπηρεσίες πάρκινγκ έναντι χρηματικού αντιτίμου. Εκτός από τον 42χρονο, συνελήφθη και ο προσωρινά υπεύθυνος του χώρου.
Πώς δρούσαν
Ο 42χρονος συλληφθείς παραλάμβανε τα οχήματα των πελατών που προσέρχονταν στο κατάστημα, παρέδιδε σε αυτούς αριθμημένα αποκόμματα και στη συνέχεια τοποθετούσε επί του ανεμοθώρακα των οχημάτων έτερο απόκομμα, σταθμεύοντας ακολούθως αυτά σε δημόσιους χώρους (οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ.).
Κατά την αποχώρησή τους από τα καταστήματα οι οδηγοί έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση φορολογικού παραστατικού (απόδειξη), παραλάμβαναν τα κλειδιά των οχημάτων τους.
Αντίστοιχες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση στο επόμενο διάστημα.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

newsbeast.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
