Εξαπάτησαν Θεσσαλό έμπορο “αγοράζοντας” 95 τόνους αγροτικών προϊόντων

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Θύμα οργανωμένου κυκλώματος, «ριχτάδικου» όπως λένε στην αγορά, έπεσε Λαρισαίος έμπορος αγροτικών προϊόντων, και μάλιστα δυο φορές, καθώς άγνωστοι τον ξεγέλασαν με πλαστές επιταγές επώνυμης εταιρείας που ωστόσο ήταν πλαστές.
Οι απατεώνες αγόρασαν συνολικά 80 τόνους καλαμποκιού και 14,5 τόνους σογιάλευρου πληρώνοντας με επιταγές λήξης ολίγων ημερών ύψους 30.000 ευρώ.
Όταν το θύμα επικοινώνησε με την εταιρεία που εξέδωσε τις επιταγές, πληροφορήθηκε ότι ήταν πλαστές και έσπευσε στα δικαστήρια της Λάρισας να υποβάλλει μήνυση. Το ίδιο είχε κάνει νωρίτερα και η επώνυμη εταιρεία, που εδρεύει σε πόλη της Δυτικής Ελλάδας, καθώς το κύκλωμα είχε ήδη χτυπήσει και αλλού.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

πηγή eleftheria.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *