Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που έζησε βοσκός, ο οποίος εγκλωβίστηκε στην περιοχή Περγαντί Παλαίρου στα Ακαρνανικά Όρη, μετά από πτώση μικρής χιονοστιβάδας.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η πενταμελής Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ κατάφερε να τον προσεγγίσει μετά από μια δύσκολη επιχείρηση.
Ο βοσκός βρέθηκε παγωμένος και εξαντλημένος. Το προσωπικό της 6ης ΕΜΑΚ φρόντισε για την ασφαλή μεταφορά του σε σημείο, από όπου παραλήφθηκε από το ΕΚΑΒ, προκειμένου να εξεταστεί προληπτικά.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.