Εξαφάνιση Έλενας: Βρέθηκαν 60.000 ευρώ και κοσμήματα στη θυρίδα της

1 Min Read

Φύλλο και φτερό κάνουν πλέον οι άντρες της ΕΛΑΣ τους τραπεζικούς λογαριασμούς της 50χρονης Έλενας που έχει εξαφανιστεί από τις αρχές του περασμένου Ιουνίου, ενώ σήμερα το πρωί προχώρησαν και το άνοιγμα της θυρίδας που διέθετε η αγνοουμένη.

-Advertisement-
fitcare

Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί της ασφαλείας μετέβησαν σε υποκατάστημα τράπεζας στην πλατεία Συντάγματος και με την παρουσία εισαγγελέα άνοιξαν την θυρίδα της Ουκρανής γυναίκας η οποία είχε ανοιχτεί από την Έλενα Ολτέρσντορφ τον Αύγουστο του 2015.

Όπως αναφέρουν στο protothema.gr άτομα του οικογενειακού της περιβάλλοντος στη θυρίδα βρέθηκαν 60.000 ευρώ, παλαιά χαρτονομίσματα και κοσμήματα. Την θυρίδα είχε επισκεφτεί η Έλενα δυο φορές από τον Αύγουστο του 2015 μέχρι και σήμερα, ενώ δεν διαπιστώθηκε να την επισκέφτηκε από την ημέρα της εξαφάνισης της και μετά.

protothema

-Advertisement-
KATSIAVOS

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *