Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε σε σπίτι της Καρύστου στην Εύβοια. Μία γυναίκα πήρε στο κυνήγι τον άντρα της, κρατώντας στα χέρια της ένα σπαθί, κειμήλιο που κρεμόταν στον τοίχο τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, το ζευγάρι από την περιοχή της Καρύστου στην Εύβοια, τσακώθηκε για ασήμαντο λόγο και συγκεκριμένα για το φαγητό.
Η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα η γυναίκα να πάρει το σπαθί – κειμήλιο του σπιτιού, για να σκοτώσει τον σύζυγό της.
Επενέβη, ωστόσο, ο γιος που κράτησε μητριά του, σπρώχνοντας την στην άκρη, καταφέρνοντας στη συνέχεια να φύγει από το σπίτι μαζί με τον πατέρα του.
Στη μία τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη, γύρισαν στο σπίτι για να πάρουν κάποια πράγματα και είδαν την 35χρονη γυναίκα να κρατά αυτή τη φορά έναν μπαλτά!
Φοβούμενοι από την εικόνα αυτή έφυγαν ξανά και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 10 Οκτωβρίου, κατήγγειλαν το συμβάν στο Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου, καθώς ανησυχούσαν για το 3,5 ετών ανήλικο παιδί που βρισκόταν στο σπίτι.
Αμέσως, οι αστυνομικοί συνεργάστηκαν με μία γειτόνισσα, λέγοντάς της να απασχολήσει την 35χρονη γυναίκα και με μία φίλη της οικογένειας απομάκρυναν το παιδάκι και στη συνέχεια προχώρησαν στη σύλληψη της 35χρονης γυναίκας.
Για το συμβάν έχει ενημερωθεί αρμόδιος εισαγγελέας και η γυναίκα αναμένεται να περάσει από ψυχιατρική εξέταση.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.