Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα (20.07.2024) στην Εύβοια, όταν ένα τρακτέρ εξετράπη της πορείας του με τον οδηγό του να εγκλωβίζεται.
Ο 67χρονος άνδρας κάτοικος Σκεπαστής Ευβοίας βρέθηκε κάτω από το τρακτέρ το όταν αυτό αναποδογύρισε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο ίδιος απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική.
Μάλιστα, ο οδηγός του οχήματος έχοντας τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο κέντρο υγείας.

Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή Στροφυλιά.

Σύμφωνα με το evima.gr, o 67χρονος είναι καλά στην υγεία του.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.