Δημήτρη Μπαξεβανάκη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (27-11-2017) στην αίθουσα του παλιού Δημαρχείου στην οδό Αβάντων.
Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο σημείο με πανό, ενώ εισήλθαν με συνθήματα και στην αίθουσα, με αποτέλεσμα η εκδήλωση να διακοπεί για λίγο, λόγω της αντιπαράθεσης και των διαμαρτυριών που ακολούθησαν.
Ο βουλευτής Γιώργος Ακριώτης και ο Δ. Μπαξεβανάκης έκαναν λόγο για τηλεοπτικό σόου και η εκδήλωση συνεχίστηκε κανονικά χωρίς προβλήματα.Σημειώνεται, ότι ο Δημήτρης Μπαξεβανάκης βρέθηκε στη Χαλκίδα από νωρίς το πρωί της Δευτέρας και επισκέφθηκε σχολεία της πόλης, ενώ συνομίλησε με εκπαιδευτικούς και μαθητές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Πηγή: eviazoom.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.