Η είδηση βύθισε στο πένθος συγγενείς, φίλους αλλά και γείτονες του άτυχου Γιώργου που σκοτώθηκε…
Θρήνος στην Αρτάκη για τον Γιώργο Παστουρμά, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο, με το αυτοκίνητο του χθες το απόγευμα, στα Δύο Δέντρα στην οδό Δημάρχου Σκούρα.

ΦΩΤΟ από eviazoom
Ήταν στις 18:20 όταν το ΙΧ που οδηγούσε ο 38χρονος, εξετράπη της πορείας του και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες “καρφώθηκε” σε παρακείμενη ελιά, με αποτέλεσμα ο νεαρός οδηγός να βρει ακαριαίο θάνατο.
Στο σημείο του δυστυχήματος κατέφθασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, ενώ οι άνδρες της Τροχαίας Χαλκίδας εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.
Ο Γιώργος Παστουρμάς διέμενε στη Νέα Αρτάκη και η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη περιοχή.
Πηγή: eviazoom

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.