Η είδηση έρχεται από το Σουφλί με τον κυνηγό να παραμένει απαρηγόρητος. Οι λύκοι κατασπάραξαν τα δύο σκυλιά του…
Σοκ προκάλεσε προχθές (20-10-2021) στο Σουφλί η εικόνα δύο σκυλιών που είχαν πνίξει και κατασπαράξει λύκοι, οι οποίοι κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα σε όλο τον νομό Εβρου.
Θύματα των λύκων, όπως μεταδίδει το evros-news, έπεσαν δύο σκυλιά γνωστού κυνηγού και επιχειρηματία από το Σουφλί, ο οποίος δυστυχώς τα βρήκε πνιγμένα.
Οι λύκοι κυριολεκτικά κατασπάραξαν τα δυο σκυλιά, πριν απομακρυνθούν από την περιοχή. Άλλωστε, δεν είναι το πρώτο περιστατικό που σημειώνεται και φέτος στον Εβρο, αφού στις ορεινές περιοχές Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου και Διδυμοτείχου, αυτό συμβαίνει συχνά.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.