Ο Παναθηναϊκός ούτε με θαύμα δεν θα πάρει άδεια από την ΕΠΟ για το νέο πρωτάθλημα οπότε τρέχει για να προλάβει τους μεταγραφικούς περιορισμούς που θα του επιβληθούν.
Οι «πράσινοι» προτίθενται να τρέξουν άμεσα το σχεδιασμό της ομάδας και σε αυτόν περιλαμβάνονται ο Εργκους Κάτσε και ο Γιάννης Μυστακίδης που αγωνίστηκαν ως δανεικοί από τον ΠΑΟΚ, στο β’ μισό του πρωταθλήματος της φετινής περιόδου.
Στον Παναθηναϊκό θέλουν να ανανεώσουν τον δανεισμό των δύο ποδοσφαιριστών και ποντάρουν στο γεγονός ότι απ’ ότι φαίνεται ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν τους υπολογίζει ούτε για τη νέα περίοδο.
Βέβαια, θα πρέπει να βρεθεί και ρευστό για να δοθεί στους παίκτες και να ολοκληρωθεί ο δανεισμός τους.
Πηγή: a-sports.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.