Σταθερά στο 3,2% παρέμεινε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο σε ετήσια βάση, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία της Eurostat .
Υπενθυμίζεται πως και τον Ιανουάριο ο πληθωρισμός διαμορφώνονταν σε αυτό το ποσοστό σύμφωνα με την Αρχή. Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, ο ετήσιος πληθωρισμός στην χώρα μας τον Ιανουάριο ήταν στο 3,1%.
Τα στοιχεία για την Ευρωζώνη
Ενώ όσον αφορά στον πληθωρισμό της Ευρωζώνης επισημαίνεται πως αυτός μειώθηκε στο 2,6% τον Φεβρουάριο από 2,8%% που ήταν τον Ιανουάριο.
Επίσης ο δομικός πληθωρισμός -εκτός των τιμών τροφίμων και ενέργειας- ανήλθε στο 3,1% σε ετήσιο επίπεδο έναντι 3,3% τον Ιανουάριο. Σε μηνιαίο επίπεδο ο δομικός πληθωρισμός διαμορφώθηκε στο 2,6% έναντι 2,8% τον Ιανουάριο

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.