Eurobasket 2025: Κάλεσμα Αταμάν στις αεροπορικές εταιρείες της Τουρκίας για να πάνε κόσμο στον ημιτελικό με την Ελλάδα

1 Min Read

Ελλάδα και Τουρκία τίθενται αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ημιτελικό EuroBasket, με τον αγώνα να είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή 12/9 χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν το τζάμπολ θα γίνει στις 17:00 ή της 21:00.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Ο αγώνας έχει πολλές ιδιαιτερότητες και μια εξ αυτών έχει να κάνει και με την παρουσία του Εργκίν Αταμάν στον πάγκο των γειτόνων με τον έμπειρο τεχνικό σε δηλώσεις που έκανε στο πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού να χαρακτηρίζει «ιστορικό» τον αγώνα της Παρασκευής και να προχωρά σε μια ιδιαίτερα έκκληση προς τις αεροπορικές εταιρίες της χώρας του.

«Θα δώσουμε έναν ιστορικό ημιτελικό με την Ελλάδα. Η παρουσία των φιλάθλων μας μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική. Η στήριξη από την εξέδρα είναι πολύ σημαντική», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και συμπλήρωσε με νόημα:

«Η Ελλάδα θα έχει περισσότερους φιλάθλους, καθώς έχουν προγραμματιστεί πρόσθετες πτήσεις προς τη Ρίγα. Περιμένω από τις αεροπορικές μας εταιρείες να κάνουν το ίδιο, ώστε να βρεθούν πολλοί Τούρκοι οπαδοί στο πλευρό μας»

-Advertisement-
KATSIAVOS

πηγη protothema

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *