Ένα περιστατικό που μπορεί άνετα να οδηγήσει τον οποιοδήποτε στο νοσοκομείο συνέβη έξω από τράπεζα στη νότια Κίνα.
Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας φαίνεται να βγαίνει από την τράπεζα κρατώντας στα χέρια του ένα πάκο χρημάτων συνολικής αξίας 3.600 δολαρίων.
Τη στιγμή όμως που βγαίνει από την τράπεζα, μια ριπή ανέμου του παίρνει τα χρήματα και τα σκορπά προς κάθε κατεύθυνση με τον ίδιο μάταια να προσπαθεί να συγκρατήσει τα χαρτονομίσματα.
Για καλή του τύχη, ωστόσο, οι περαστικοί αποδείχθηκαν «καλοί Σαμαρείτες» και μάζεψαν ένα-ένα τα χαρτονομίσματα επιστρέφοντας έτσι την καρδιά στη θέση του άνδρα αλλά και τα χρήματα στην αγκαλιά του.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.