Λεπτομέρειες για τον τρόπο της απαγωγής και της απόδρασης του Άλαν Πουλίδο έδωσε στην κατάθεση-ομολογία του ο ένας εκ των συλληφθέντων δραστών, ο οποίος ήταν στο σπίτι που είχαν κρύψει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.
Ο Ντάνιελ Μοράλες αφού είπε πως ακριβώς έγινε η απαγωγή μετά τις οδηγίες του άντρα της ξαδέρφης του Πουλίδο που ήταν και ο «εγκέφαλος» της απαγωγής και επίσης έχει συλληφθεί, ομολόγησε στις Αρχές τον τρόπο που απέδρασε ο Πουλίδο, αφού χτύπησε τον ίδιο και έναν συνεργό του.
«Ήμουν κάτω και ο Ελ Γκόρντο ήταν μαζί του επάνω στον δεύτερο όροφο. Άκουσα κάποιους θορύβους και όταν πήγα επάνω, με χτύπησε με το όπλο. Τότε είδα τον συνέταιρό μου να φεύγει από την πίσω πόρτα του σπιτιού. Δεν ξέρω που ήταν και πού πήγε. Μου είπε να σηκώσω τα χέρια μου ψηλά, αλλιώς θα με σκότωνε. Το έκανα και άρχισε να με χτυπάει για να του πω τη διεύθυνση του σπιτιού».
Ο Άλαν Πουλίδο βρίσκεται αυτές τις μέρες με την οικογένειά του στο Μοντερέι και όπως δήλωσε ο αδερφός του σε τηλεοπτική συνέντευξη, δεν έχει ακόμη ηρεμήσει από την περιπέτειά του και δεν αισθάνεται ασφαλής για τον ίδιο και τα μέλη της οικογένειάς του.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.