Ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται πλήρως στον αγώνα με την ομάδα των Ιωαννίνων, για την πέμπτη αγωνιστική της Super League.
Το μεσημέρι της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το βάρος έπεσε εκ νέου στην τακτική, ενώ ο κ. Σίλβα και οι παίκτες του δούλεψαν ιδιαίτερα και στις στημένες φάσεις (φάουλ και κόρνερ) εστιάζοντας στην αμυντική και επιθετική λειτουργία.
Εκτός προγράμματος έμειναν εκ νέοι οι Φουστέρ, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκεζ και Ντα Κόστα. Ο Αργεντινός ανεβάζει ρυθμό, δουλεύοντας στο γήπεδο και με μπάλα. Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Σίλβα έκανε γνωστή την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ.
Αναλυτικά: Αυλωνίτης, Μποτία, Καμπιάσο, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.