Δεν θα παίξει μόνη της η ΑΕΚ στην προσπάθεια να κάνει δικό της τον Νάτσο Σκόκο.
Όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, πέραν της «Ένωσης», ζωηρό ενδιαφέρον για τον Αργεντινό έχει εκφράσει και ο ΑΠΟΕΛ.
Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, η κυπριακή ομάδα έχει προσεγγίσει ήδη την πλευρά του παίκτη (ο οποίος μοιάζει «φευγάτος» από τη Νιούελς).
Παράλληλα φέρεται έτοιμη να του καταθέσει και δυνατή πρόταση για συμβόλαιο, με αποδοχές που θα φτάνουν τις 650.000 ευρώ ετησίως.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.