Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει δείξει εδώ και καιρό έντονο ενδιαφέρον για τον Αλέξις Σάντσες και τώρα αναμένεται να κάνει την πρότασή της για να τον αποκτήσει.
Ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων βρίσκεται στο Λονδίνο για να διαπραγματευτεί με τους «κανονιέρηδες» τη μεταγραφή του Χιλιανού επιθετικού.
Ο 28χρονος άσος επιθυμεί να φύγει από την Άρσεναλ για να παίξει σε μία ομάδα που θα συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι είναι πρόθυμη να τον αποκτήσει για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της.
Ο Σάντσες έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους Λονδρέζους και μπορεί ο Βενγκέρ να είπε πριν από λίγες μέρες ότι ο παίκτης δεν θα φύγει ωστόσο το μέλλον του παρουσιάζεται αβέβαιο. Τη στιγμή μάλιστα που ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων βρίσκεται εκεί, σημαίνει ότι τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους.
Η Παρί θέλει να εκμεταλλευτεί την επιθυμία του παίκτη να παίξει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και έτσι ο αθλητικός διευθυντής τους, Αντέρο Ενρίκε, ετοιμάζεται να φέρει τον παίκτη στο Παρίσι.
πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.