Η Γαλλία εκτός από τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ 2019, βρίσκεται πλέον ένα… βήμα μακριά και από την εξασφάλιση της συμμετοχής της, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Της αρκεί ο αποκλεισμός της Τσεχίας από την Αυστραλία στα προημιτελικά για να εξασφαλίσει τη θέση, ενώ έχει ήδη «στείλει» τη Σερβία στο προολυμπιακό τουρνουά, με την πρόκρισή της επί των ΗΠΑ.
Οι «Πλάβοι» απογοήτευσαν περισσότερο κι από την Ελλάδα στην Κίνα και πλέον θα «παλέψουν» με την Εθνική μας στο τουρνουά που θα κρίνει τις ομάδες που θα προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.