Ανακοινώθηκαν πριν λίγη ώρα οι υποψηφιότητες των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος στο Νομό Φθιώτιδας. Όσον αφορά τις υποψηφιότητες των ανδρών ήταν “κλειδωμένες” εδώ και καιρό. Οι βουλευτές Μιχελής, Καραναστάσης, Βέττας και Σαρακιώτης θα είναι εκ νέου υποψήφιοι. Όσον αφορά τις γυναίκες που συμπληρώνουν την “7άδα” είναι η Κονδυλιά Αντωνίου, η Ηλέκτρα-Κωνσταντίνα Μηλιωρίτσα και η Μυρτώ Μωρίκη.
Δείτε παρακάτω τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την Στερεά Ελλάδα και την Φθιώτιδα
ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
- ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΑ
- ΒΕΤΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
- ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
- ΜΗΛΙΩΡΙΤΣΑ ΗΛΕΚΤΡΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
- ΜΙΧΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
- ΜΩΡΙΚΗ ΜΥΡΤΩ
- ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Σε Αχαΐα και Λάρισα θα είναι υποψήφιος ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, και σύντομα θα ανακοινωθεί και η τρίτη εκλογική Περιφέρεια στην οποία θα θέσει υποψηφιότητα, αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνεδρίαση της ΠΓ για τις υποψηφιότητες στις εθνικές εκλογές.
Εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την προεκλογική περίοδο ορίζεται η Έφη Αχτσιόγλου.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΒΟΙΩΤΙΑΣ
- ΖΑΝΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
- ΘΗΒΑΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
- ΚΑΤΣΙΦΗ ΒΕΝΕΤΙΑ
- ΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ
- ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΕΥΒΟΙΑΣ
- ΑΚΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
- ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
- ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΖΩΗ
- ΛΥΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
- ΝΤΕΛΚΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
- ΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)
- ΣΙΜΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
- ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
- ΛΑΘΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
- ΜΠΕΡΜΠΕΡΗΣ ΜΩΥΣΗΣ
- ΣΚΟΝΔΡΙΑΝΟΥ ΧΡΥΣΑ
ΦΩΚΙΔOΣ
- ΓΚΙΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
- ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΗΛΙΑΣ
- ΤΣΑΜΑΝΤΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Καλή αποτυχία στους υποψήφιους.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΤΑΣ?ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΚΙΖΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ,Ο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ….ΤΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΕ.
ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 23:04
Θα σε προκαλούσα σε πνευματική μονομαχία, αλλά βλέπω ότι είσαι άοπλος. Λυπάμαι.
με το ΖΟΡΙ εναν θα βγαλουν …
Καλη αποτυχια και στους δικουσας να γινει αυτο γιατι οτι λεω γινεται
Γιώργο Κ.,το ίδιο ακριβώς μου είχε πει και ένας Ανέστης δύο μήνες πριν όταν έγραφα για τον Πολάκη.Ή είστε το ίδιο άτομο,ή έκανες copy paste ή ο σύριζα σας λέει να γράφετε τα ίδια και τα ίδια.Πόσο πάει το σχόλιο,0,60;Λίγα σας δίνουν.
Είδαμε και την πνευματικότητα της φασιστεράς.Συνέχεια λεν βλακείες και προκαλούν.Μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα και υπάρχουν ακόμα άτομα που τους στηρίζουν.
Νίκη, σαν την αποτυχία του τσύριζα δεν έχει.Έπεσαν από μόνοι τους 10 μονάδες, από τις βλακείες που έκαναν.
Ειστε ολοι σας αχαριστοι αν δεν κυβερνουσε οσυριζα δεν θα ειχατε την ευκαιρια να σχολιαζετε γιατι θα ψαχνατε στους καδους για να φατε
Μάλλον ένας το πολύ δύο θα κανου ν σέντρα. Οι υπόλοιποι ουτε από την εξέδρα…
Από όλους που μας αντιπροσωπεύσαν δεν αξίζει κανένας. Ας αναλογιστούν τι έχουν προσφέρει στον τόπο μια 4ετια κι ας αποσυρθουν πάραυτα. Αρκετά τους ανεχτήκαμε.
Γιατί Νίκη, τώρα δεν υπάρχουν άτομα που ψάχνουν στους κάδους για φαγητό; Τώρα δεν υπάρχουν άτομα που πεινάνε;Δεν υπάρχει φτώχεια;Δεν υπάρχει εγκληματικότητα;Δεν έχουμε αυτοκτονίες;Μπες σε ιστοσελίδες πανελλήνιας εμβέλειας και διάβασε.Αν διαβάσεις το αστυνομικό δελτίο,νιώθεις ότι βρίσκεσαι στην Λατινική Αμερική.Διάβασε να δεις τι λέει για αυτοκτονίες.Διάβασε τις τοπικές ιστοσελίδες να δεις τι γίνεται στον τόπο μας.
Τόσες συντάξεις έκοψε ο σύριζα.Τόσους πληστηριασμούς έκαναν.Δεν βελτιώθηκε κάτι με τον σύριζα.
Νικη 0,60 το σχολιο… σου δινει ο σφυριζα?