Ο δράστης συστήθηκε ως δημοτικός υπάλληλος στον άτυχο αλλοδαπό που κατοικεί στην Κατερίνη
Δεν θα άφηναν την πανδημία… ανεκμετάλλευτη οι κάθε λογής επιτήδειοι που εξαπατούν ανυποψίαστους πολίτες, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να πιάνονται στα «δίχτυα» τους, όπως συνέβη με έναν 54χρονο υπήκοο Αλβανίας ο οποίος κατοικεί στην Κατερίνη.
Ο άτυχος αλλοδαπός δέχθηκε την περασμένη Παρασκευή τηλεφώνημα από έναν άγνωστο, ο οποίος του συστήθηκε ως δημοτικός υπάλληλος και τον διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος είχε αποφασίσει την χορήγηση επιδόματος εμβολιασμού κατά της COVID – 19 και του ζήτησε τον αριθμό και το ΡΙΝ της τραπεζικής του κάρτας, με το πρόσχημα ότι θα κατέθετε τα χρήματα!
Ο 54χρονος «τσίμπησε» το δόλωμα, έδωσε τα στοιχεία της κάρτας του και, λίγες ώρες αργότερα, διαπίστωσε με τρόμο ότι είχαν κάνει φτερά από τον τραπεζικό λογαριασμό του 19.000 ευρώ! Αμέσως υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια Κατερίνης, η οποία ερευνά την υπόθεση και προσπαθεί να ταυτοποιήσει τον κάτοχο του λογαριασμού στον οποίο μεταφέρθηκε το αρκετά μεγάλο ποσό.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.