“Έσβησε” 4χρονο αγοράκι – Νοσηλευόταν με λοίμωξη του αναπνευστικού

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Τραγικές στιγμές περνάει η οικογένεια ενός 4χρονου αγοριού από τη Θάσο, που πέθανε στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν με λοίμωξη του αναπνευστικού.

-Advertisement-
fitcare

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το παιδάκι μεταφέρθηκε το βράδυ των Θεοφανείων, με εμπύρετη λοίμωξη του αναπνευστικού, στο κέντρο υγείας του Πρίνου, στη Θάσο.

Είχε προηγηθεί επίσκεψη στον παιδίατρο της οικογένειας, ενώ στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στο κέντρο υγείας και νωρίς το πρωί διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Εκεί επιδεινώθηκε η αναπνευστική του λειτουργία και διασωληνώθηκε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Από το νοσοκομείο Καβάλας κρίθηκε αναγκαίο ότι πρέπει να μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, όπου σήμερα τα ξημερώματα, δυστυχώς, άφησε την τελευταία του πνοή.

 Απαντήσεις για το τι έχει συμβεί αναμένεται να δώσει η νεκροψία.

ΠΗΓΗ

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *