Με το 3-0 της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Παναθηναϊκού, η Ένωση ισοφάριζε το αήττητο 18 αγώνων της σεζόν 1989-90. Μετά και το χθεσινό διπλό επί του Πλατανιά (0-1) όμως οι “κιτρινόμαυροι” ξεπέρασαν την προ 28 ετών επίδοσή τους, με τη διαφορά όμως πως αυτή τη φορά θα κατακτήσουν και το πρωτάθλημα, κάτι που δεν είχαν καταφέρει τότε (τερμάτισαν 2οι, πίσω από τον Παναθηναϊκό).
Στο ρεκόρ αυτό της ΑΕΚ περιλαμβάνεται και το παιχνίδι στα χαρτιά με τον ΠΑΟΚ κι έτσι αν δεν ανατραπεί η απόφαση που κατακύρωσε υπέρ της τον αγώνα, η Ένωση θα έχει διευρύνει στα 19 ματς το αήττητο σερί της, αφού τελευταία φορά έχασε από τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ με 1-0, έχοντας έκτοτε απολογισμό 15-4-0 (το 1989-90 είχε ρεκόρ 12-6-0).
Πηγή: sdna.gr
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.