Το θέμα της λειτουργίας και της βιωσιμότητας της εταιρίας ΛΑΡΚΟ θέτει στη βουλή με ερώτησή του προς τον αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών ο Βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία Χρήστος Σταΐκούρας.
Διαβάστε το κείμενο της Ερώτησης:
- Επεκτάθηκε η σύμβαση μίσθωσης των μεταλλευτικών παραχωρήσεων του Δημοσίου στην εταιρεία και παρατάθηκε η απόρριψη των μεταλλευτικών σκουριών του εργοστασίου στη θαλάσσια περιοχή του Βόρειου Ευβοϊκού Κόλπου.
- Εκταμιεύθηκε ποσό επιστροφής φόρου ύψους 22,2 εκατ. ευρώ (12 Αυγούστου 2013).
- Αποφασίστηκε, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της ΔΕΗ, η παροχή εκπτώσεων στην τιμή του ρεύματος, προσωρινής διάρκειας δύο ετών, σε εταιρείες υψηλής τάσεως και κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, μεταξύ των οποίων η ΛΑΡΚΟ (3 Μαρτίου 2014).
- Καθιερώθηκε η απαλλαγή από τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης της ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιείται για χημική αναγωγή, ηλεκτρολυτική και μεταλλουργική κατεργασία, απαλλαγή η οποία αφορά και ευνοεί και τη ΛΑΡΚΟ.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
