Ερντογάν: Ξέρουμε τους Ολλανδούς από την Σρεμπρένιτσα

1 Min Read

Η Ολλανδία συνδέεται με τη Σρεμπρένιτσα επειδή ολλανδοί κυανόκρανοι είχαν επιφορτιστεί με την προστασία των αμάχων που είχαν καταφύγει σε δήθεν ασφαλή ζώνη.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

«Κανείς δεν πρέπει να μας δίνει μαθήματα μερί ήθους, ειδικά από αυτούς που έχουν αίμα στα χέρια τους», προσέθεσε ο τούρκος πρόεδρος, δίνοντας εκ νέου συνέχεια στην αντιπαράθεση ανάμεσα στις δύο χώρες.

Η Ολλανδία συνδέεται με τη Σρεμπρένιτσα επειδή ολλανδοί κυανόκρανοι είχαν επιφορτιστεί με την προστασία των αμάχων που είχαν καταφύγει σε δήθεν ασφαλή ζώνη, όμως απέτυχαν παταγωδώς με συνέπεια οι σερβο-βοσνιακές δυνάμεις να σφάξουν περίπου 8.000 αθώους – κυρίως άνδρες και ανήλικα αγόρια. Το στίγμα της Σρεμπρένιτσα κυνηγά τη Χάγη έκτοτε, έχοντας προκαλέσει την παραίτηση τουλάχιστον μίας κυβέρνησης.

Ο κ. Ερντογάν κατηγόρησε μάλιστα την Ολλανδία για κρατικά υποστηριζόμενη τρομοκρατία, σημειώνοντας πως η απόφαση της Χάγης να απαγορεύσει σε δύο τούρκους υπουργούς να μιλήσουν δημοσίως έβλαψε την Ευρωπαϊκή Ένωση.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

«Δεν είναι πια μπλοκ νόμων και ελευθεριών», είπε, σύμφωνα με τη «Sabah».

Πηγή: Skai.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *