Έριχνε φόλες για να θανατώνει αδέσποτα – Συνελήφθη 67χρονος

1 Min Read

Ένας 67χρονος, συνελήφθη στη Θεσπρωτία, με την κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας για την προστασία των ζώων.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο άμεσης διερεύνησης καταγγελίας, εντόπισαν σε σημεία πλησίον της κατοικίας του κατηγορούμενου έξι τεμάχια κρέατος εμποτισμένα με δηλητήριο (φόλες), που είχε τοποθετήσει για τη θανάτωση αδέσποτων ζώων.

Τα τεμάχια κρέατος κατασχέθηκαν προκειμένου να εξεταστούν από την αρμόδια κτηνιατρική υπηρεσία, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

-Advertisement-
KATSIAVOS

Συνελήφθη σήμερα (19-10-2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας ημεδαπός, που κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των ζώων.

Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε όταν οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο άμεσης διερεύνησης καταγγελίας, εντόπισαν σε σημεία πλησίον της κατοικίας του κατηγορούμενου (6) τεμάχια κρέατος εμποτισμένα με δηλητήριο (φόλες), που είχε τοποθετήσει για τη θανάτωση αδέσποτων ζώων.

Τα τεμάχια κρέατος κατασχέθηκαν προκειμένου να εξεταστούν από την αρμόδια κτηνιατρική υπηρεσία, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

protothema.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *