Πόνος και θλίψη έχει σκεπάσει σήμερα την Αμάρυνθο Ερέτριας για τον ξαφνικό θάνατο ενός 29χρονου άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα βρέθηκε γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα μεταξύ Αμαρύνθου και Γυμνού με τον ίδιο να έχει χάσει τη ζωή του. Το αμάξι του πιθανότατα να εξετράπη και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ, η οποία έσπασε και κατέληξε στην μπροστινή του πλευρά.
Η Πυροσβεστική Αλιβερίου έφτασε στο συμβάν για να ανασύρει τον νεκρό 29χρονο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr, ήταν λίγο πριν τις 5:00 το πρωί όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 29χρονος Βασίλης Συρμακέζης κατέληξε με σφοδρότητα σε παρακείμενη κολώνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού οδηγού.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα διερευνώνται, ενώ στο πένθος έχουν βυθιστεί Αμάρυνθος και Γυμνό. Ο 29χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και εργαζόταν ως σερβιτόρος σε παραλιακά μαγαζιά της περιοχής.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.