Οι αστυνομικές δυνάμεις που «χτενίζουν» την Εύβοια, βρήκαν καμένο το κλεμμένο τζιπ της διαφυγής τους.
Με τρόπο που δείχνει «επαγγελματίες» έδρασαν οι δυο κακοποιοί που λήστεψαν με την απειλή Καλάσνικοφ μια χρηματαποστολή στην Ερέτρια και άρπαξαν 140.000 ευρώ! Οι αστυνομικές δυνάμεις που «χτενίζουν» την Εύβοια, βρήκαν καμένο το κλεμμένο τζιπ της διαφυγής τους.
Οι βαριά οπλισμένοι δράστες που φορούσαν κουκούλες full face, καραδοκούσαν κοντά στο ΑΤΜ της Αlpha Bank που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις επιχείρησης παροχής τουριστικών πληροφοριών σε κεντρική λεωφόρο.
Μόλις είδαν να πλησιάζει ο υπάλληλος της χρηματαποστολής ο οποίος θα το ανεφοδίαζε, τον ακινητοποίησαν και άρπαξαν τις δύο κασετίνες με τα 140.000 ευρώ που κρατούσε.
Οι ληστές διέφυγαν με ένα μαύρο τζιπ Cherokee, το οποίο βρέθηκε αρκετές ώρες αργότερα κατεστραμμένο από φωτιά στην περιοχή Λινοβρόχι, όπου το είχαν εγκαταλείψει πυρπολώντας το για να εξαφανίσουν τυχόν ίχνη τους.
Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια Χαλκίδας.
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.