Έχουν ανέβει οι ρυθμοί αναφορικά με τις απελάσεις μεταναστών από τη χώρα.
Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του Alpha εντός του Μαρτίου σχεδιάζεται νέα απέλαση 40 ατόμων. Σύμφωνα με πληροφορίες οι 10 εξ΄αυτών έχουν καταγωγή από τη Γεωργία, ενώ οι υπόλοιποι κατάγονται από το Πακιστάν.
Πρόκειται για αναγκαστικές απελάσεις καθώς οι παραπάνω μετανάστες έχουν συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές και απελαύνονται στη χώρα τους.
Ακόμη, εντός του Απριλίου πρόκειται να απελαθούν 100 ακόμη άτομα από τη Γεωργία σύμφωνα με εντολή του Νίκου Παναγιωτόπουλου, υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου. Συγκεκριμένα, θα ναυλωθεί ένα αεροσκάφος τύπου «charter».
Σύμφωνα με την ίδια πηγή υπάρχει ένα γενικότερο σχέδιο μαζικών επιστροφών με ορίζοντα το 2027, το οποίο έχει ως στόχο 17.000 μετανάστες να έχουν απελαθεί.
newsbomb.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Να το δω και να μη το πιστευω
40 χα χα και 1040 ερχονται,,,μας δουλευεται;;;;;ολα τα αποβραματα και γρηγορα,,,,,,
Άλλο ένα Μπορντέλο Μέσο Στην Λαμία