Η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας Λάουρα Κοβέσι καταφτάνει στην Αθήνα μέσα στο επόμενο διάστημα. Στην ατζέντα της Ευρωπαίας αξιωματούχου αναμένεται να βρεθούν η υπόθεση της τραγωδίας στα Τέμπη, καθώς και το σκάνδαλο διαφθοράς του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Αθήνα, η Ευρωπαία εισαγγελέας, Λάουρα Κοβέσι, η οποία θεωρείται βέβαιο ότι θα εξετάσει τις τελευταίες εξελίξεις για τα Τέμπη και τον ΟΠΕΚΕΠΕ, θα έχει συναντήσεις με υπουργούς και άλλα κυβερνητικά στελέχη, με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ενώ θα επισκεφθεί τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας.
Αναλυτικότερα, μεταξύ των άλλων, θα συναντηθεί με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, προκειμένου να εξεταστεί το αίτημά της, για ενίσχυση του τμήματος της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Ελλάδα. Ακόμη, θα συναντηθεί με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κυριάκο Πιερρακάκη, τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Κωνσταντίνο Τζαβέλλα και άλλους.
πηγη newsit

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.