Ακόμα μια παρουσίαση της «Ιθακής», επομένως και ακόμα μια δημόσια παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.
Για την ακρίβεια, το Σάββατο 28 Μαρτίου, ο πρώην πρωθυπουργός θα βρίσκεται στη Λαμία όπως αναφέρουν παραπολιτικές στήλες των αθηναικων ΜΜΕ και επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων στις 6:30 το απόγευμα ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το panel.
Και από εκεί αναμένεται να τοποθετηθεί τόσο για τον πόλεμο, όσο και την ακρίβεια, η οποία πλέον χτυπάει για τα καλά την πόρτα των ελληνικών νοικοκυριών.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
