Προ των πυλών της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου είναι ο Γκουστάβο Πογιέτ.Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας των Εθνικών ομάδων, Κώστας Κωνσταντινίδης στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, αναφέρθηκε στο θέμα του προπονητή της Εθνική μας, καταθέτοντας την εισήγησή του για την πρόσληψή του στο πάγκο αυτής, ως διάδοχος του Τζον Φαν’ Σχιπ.
Θυμίζουμε πως προ ημερών ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με τον Σωτήρη Ταμπάκο είχε μεταφέρει την πληροφορία ότι ο Πογιέτ είναι ο εκλεκτός για να αναλάβει το πόστο αυτό.
https://youtu.be/bBhEeiQjTGw
sportfm.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

600.000 τον χρόνο θα κοστίσει αυτος και οι συνεργάτες του..
Λεφτά για πέταμα για μια Εθνική που δεν βλέπεται.
Κατά τα άλλα λεφτά υπάρχουν και ο κόσμος φυτοζωεί