Το αυτοκίνητο βρέθηκε σπασμένο στο σημείο που το είχε σταθμεύσει ο γιος του έξω από το σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι δεν υπήρχε Αστυνομία στο σημείο, καθώς τους τελευταίους μήνες το σπίτι δεν φυλάσσεται, σε αντίθεση με το παρελθόν.
Πηγές από το περιβάλλον του πρώην υπουργού καταγγέλλουν ότι το σπίτι έχει μείνει αφύλακτο από τότε που ανέλαβε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρά το γεγονός ότι το σπίτι αποτελεί στόχο.
Υπενθυμίζεται ότι η οικία της οικογένειας Φλαμπουράρη έχει γίνει επανειλημμένα στο παρελθόν στόχος κουκουλοφόρων με μολότοφ. Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις το θέμα έπαιρνε και πολιτικές διαστάσεις.
Από την πλευρά τους, πηγές από την Αστυνομία επιβεβαιώνουν το περιστατικό, αφήνοντας, ωστόσο, να εννοηθεί ότι μπορεί και να πρόκειται και για επίθεση από κάποια συμμορία που σπάει αυτοκίνητα στην περιοχή για να κλέψει αντικείμενα από το εσωτερικό τους.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.