Νέες «βολές» εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μαξίμου μετά την οριστικοποίηση της επιλογής στο πρόσωπο του Γιώργου Φλωρίδη στην υπόθεση της παραπομπής του Χρήστου Τριαντόπουλου στο δικαστικό συμβούλιο για την τραγωδία στα Τέμπη.
Ειδικότερα, στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι οι προθέσεις της Κυβέρνησης για το πώς θα διαχειριστεί αύριο (10.04.2025) στη Βουλή την υπόθεση της παραπομπής στο δικαστικό συμβούλιο για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη φαίνεται από την επιλογή που έκανε το Μέγαρο Μαξίμου να εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση ο Γιώργος Φλωρίδης.
Με δεδομένο ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης αποτελεί το «κόκκινο πανί» για την Κουμουνδούρου, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι στην αυριανή συνεδρίαση θα γίνει «χαμός», καθώς ο Γιώργος Φλωρίδης είναι ιδιαίτερα επιθετικός στις αντιπαραθέσεις, και όπως λένε οι συνεργάτες του Σωκράτη Φάμελλου και «απόλυτα προκλητικός».
πηγή newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.