Κάτοικοι του χωριού Χειμάδι έχουν αναφέρει στις αρχές και στον Δήμο Τέμπων τα περιστατικά επίθεσης των αδέσποτων
Ένα ανήλικο κορίτσι δέχτηκε επίθεση από ένα αγριεμένο σκυλί στο χωριό Χειμάδι, του Δήμου Τεμπών, ωστόσο χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του πατέρα της, το νεαρό κορίτσι σώθηκε κυριολεκτικά από τα δόντια του αγριεμένου ζώου.
Σύμφωνα με το onlarissa, ο πατέρας του κοριτσιού αναφέρει πως η αγέλη των συγκεκριμένων σκυλιών μέχρι προσφάτως είχε και στέγη και φαγητό, καθώς τα περιέθαλπτε μια κάτοικος του χωριού η οποία πριν λίγο διάστημα, πέθανε με αποτέλεσμα τα σκυλιά να βρεθούν στον δρόμο χωρίς καμία φροντίδα.
Κάτοικοι του χωριού έχουν αναφέρει στις αρχές και στον Δήμο τα περιστατικά επίθεσης των αδέσποτων, όμως όπως καταγγέλλουν, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να δώσει λύση στο πρόβλημα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.