Επίθεση σε ελεγκτές της ΑΑΔΕ σημειώθηκε στο Ρέθυμνο κατά τη διάρκεια ελέγχου σε φορτηγό για παραστατικά εμπορευμάτων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός κατέβηκε και γρονθοκόπησε μία ελέγκτρια, η οποία υπέστη ρήξη τυμπάνου και βρίσκεται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, και ακόμα έναν ελεγκτή, που, επίσης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Ο οδηγός στη συνέχεια έφυγε. Οι ελεγκτές πήραν τις πινακίδες του φορτηγού.
Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, επικοινώνησε με τον αρχηγό της Αστυνομίας, η οποία αναζητεί το φορτηγό και τον οδηγό του.
πηγή : cnn.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.