Ομάδα οπαδών του Ολυμπιακού επιτέθηκε σε σύνδεσμο του οπαδών του Παναθηναϊκού στη Χαλκίδα το βράδυ του Σαββάτου (13/6).
https://twitter.com/HooligansTV_eu/status/1272020082391220224?s=09
Σε video που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό Hooligans TV στο Twitter διακρίνονται οπαδοί με κοντάρια στα χέρια ενώ ακούγονται μικρές εκρήξεις και βωμολοχίες.

πηγή: newsit.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
