Μέλη της ομάδας Ρουβίκωνας πέταξαν μπογιές στο κτήριο του ΣΕΒ στο Σύνταγμα.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τρία άτομα είχαν τοποθετήσει χρώμα μέσα σε έναν πυροσβεστήρα και πέταξαν μπογιές στο κτήριο, πριν τραπούν σε φυγή και εξαφανιστούν.
Νωρίτερα τα μέλη του Ρουβίκωνα ήταν στην Ακρόπολη και μοίραζαν φεϊγ βολάν. Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν, κατάφεραν να μεταφέρουν έναν ολόκληρο πυροσβεστήρα έξω από το ΣΕΒ για να πετάξουν τις μπογιές.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία προσαγωγήπου να μπορεί να συνδεθεί με το περιστατικό, ενώ για μία ακόμη φορά δεν έγινε καμία σύλληψη για όσα έγιναν στο κέντρο της Αθήνας.
πηγή : cnn.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.