Μάλλον μετάνιωσαν την έμπνευσή τους να κατέβουν στη συγκέντρωση συμπαράστασης προς την κρατούμενη Ηριάννα Β. Λ. στο Σύνταγμα, ο Νίκος Φίλης και ο Νίκος Ξυδάκης.
Στη συγκέντρωση αυτή ήταν ανεπιθύμητοι, όπως η φωτογραφία μαρτυρά οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Φωτογραφία: Aris Oikonomou/SOOC
Σύμφωνα με πληροφορίες η ένταση σημειώθηκε όταν εμφανίστηκε ο Νίκος Φίλης. Ωστόσο τα πνεύματα οξύνθηκαν περαιτέρω όταν εμφανίστηκε και ο Νίκος Ξυδάκης. Οι δυο τους δέχθηκαν λεκτικές επιθέσεις ενώ εκτοξεύθηκαν εναντίον τους νερά και καφέδες.
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Συντάγματος από οργανώσεις της αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου.
πηγη-seleo.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.