Επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων δέχτηκε πριν από λίγο ο ιδρυτής του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις, Αρτέμης Σώρρας, στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Σώρρας βρισκόταν σε γνωστό πατσατζίδικο της πόλης, στην οδό Ολύμπου, μαζί με υποστηρικτές του. Ξαφνικά μια ομάδα 15 ατόμων άρχισαν να πετούν προς το μέρος τους καρέκλες και άλλα αντικείμενα. Από την επίθεση τραυματίστηκαν ελαφρά ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας και ακόμη τέσσερα άτομα.
Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο:


Πηγή: thestival.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.