Μπαράζ επιθέσεων και βανδαλισμών από αγνώστους σε ΑΤΜ τραπεζών αλλά και σε καταστήματα σημειώθηκαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο. Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες έσπασαν τις τζαμαρίες σε δύο τράπεζες στο Μαρούσι και προκάλεσαν ζημιές στα ΑΤΜ.
Επίσης φθορές σε ΑΤΜ προκάλεσαν και στην περιοχή Αιγάλεω επί της Ιεράς Οδού. Ενώ στην περιοχή του Π. Φαλήρου έγιναν επιθέσεις σε τέσσερα καταστήματα με ρούχα και δύο τράπεζες. Σε αρκετές περιπτώσεις υπήρξαν και φθορές με ρίψη χρωμάτων, σύμφωνα με το ΟPEN.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τις επιθέσεις.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.